Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Positivt för mikrolån
Lördag, 27 Augusti 2011

Nu har det kommit ytterligare positiv statistik när det gäller antalet ansökningar om betalningsföreläggande som gäller mikrolån.

 
Tips för dig som vill komma ur skuldfällan
Måndag, 22 Augusti 2011

Att vi även driver en sajt som heter Ekonomi-portalen.com är inte någon överraskning för dig som besöker denna sida lite då och då. Ekonomi-portalen är en mycket bredare sajt än Alltomlån.com då vi här försöker hålla oss till lån och saker runt detta ämne. Ekonomi-portalen har som sagt var mycket mer innehåll och t ex hittar du där en bra guide för dig som har problem att få ihop kostnaderna varje månad.

 
Budget är en bra idé
Söndag, 14 Augusti 2011

Jag har här tidigare pratat om att det är bra göra en budget. Denna ger dig de allra bästa förutsättningarna för att få ekonomin att gå ihop på ett bra vis.

 
Sommar och Alltomlån
Fredag, 29 Juli 2011

Även om vi inte haft den allra bästa sommaren än så länge anser iaf jag att det är riktigt trevligt med denna årstid. Bara att kunna gå ut utan att sätta på sig en massa kläder för att undvika att frys ihjäl är värt mycket.

 
Reporäntan fortsätter upp
Lördag, 09 Juli 2011

Kom på att jag hade glömt att skriva om detta här på bloggen. Men nu är det som väntat att Riksbanken höjt reporäntan med ytterligare 0,25 %.

 
Hur påverkas vi av Grekland?
Torsdag, 23 Juni 2011

Detta är en mycket intressant fråga då vi ju absolut påverkades kraftigt av krisen i USA. Den stora frågan är om det t o m kan vara positivt för oss som har lån?

 
Ränteskillnadsersättning orättvis?
Tisdag, 14 Juni 2011

Önskar man att lösa ett bundet bolån i förtid får man betala så kallad ränteskillnadsersättning. Detta är ett känt faktum och något som görs för att långivarna inte ska förlora pengar ifall någon vill lösa lånet i förtid.

 
Ny bostadsdel på Ekonomi-portalen
Lördag, 11 Juni 2011

Här på Alltomlån.com har vi en stor sektion som handlar om bostadslån och denna drar till sig många besökare. Där hittar du massor av nyttig information ifall du funderar på ett låna pengar till en bostad.

 
Låna pengar med skulder?
Onsdag, 08 Juni 2011

Vi får frågor lite då och då som handlar om att låna pengar när man har skulder. Här ska jag därför försöka att reda upp lite vad som gäller för just denna fråga.

 
Intressant artikel om bolån
Lördag, 21 Maj 2011

Jag läste en intressant artikel om bankernas sätt att räkna på ifall en kund har en tillräckligt stark ekonomi för att få ta ett bolån eller ej.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL