Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Mikrolån hos Kronofogden ökade 2011
Torsdag, 26 Januari 2012

Efter att vi har haft positiva siffror ett tag nu när det gäller hur många om har tagit mikrolån vilkas lån går till Kronofogden vände det under 2011. Det var 18 % fler ärenden som kom in 2011 än 2010.

 
Blocket hade ett rekordår 2011
Tisdag, 17 Januari 2012

Om du har funderat på att sälja något på Blocket behöver du inte oroa dig för att vara ensam om detta. Sajten satte nämligen under 2011 ett nytt rekord.

 
Vad ska man välja av att amortera och att spara?
Torsdag, 12 Januari 2012

Jag läste en artikel för några dagar sedan som tog upp det här med sparande och amorterande. Detta är för många en viktig fråga som kan få en stor inverkan på ekonomi på lite längre sikt.

 
Det är inte enkelt att vara tobaksanvändare
Tisdag, 27 December 2011

Nu ska sägas att jag själv inte använder tobak på något vis utöver kanske någon cigarr eller cigarill vid festliga tillfällen. Så självklart har jag inte det bästa perspektivet på detta ämne. Men det kan inte i mina ögon vara enkelt att använda tobak och efter nyår kommer det inte att bli bättre direkt.

 
Julen är nästan här
Fredag, 16 December 2011

Under denna mörka tid på året är det härligt när några trevliga helger dyker upp. Och julen är utan tvekan en sådan både för unga o gamla. Visst innebär julen ganska mycket stökande men det är det väl värt. Konsumtionen går också upp under julen då mat och presenter ska köpas.

 
Student och vill laga billiga mat?
Torsdag, 24 November 2011

Träffade på en lite intressant sida när jag surfare runt på nätet. Denna sida har valt att inrikta sig på studenter och deras matlagning.

 
Lån med borgenär - Visst ett litet fel
Måndag, 14 November 2011

När man driver en sida av detta slaget får man hyfsat bra koll på vad folk letar efter på Internet när det gäller lån. En sak som faktiskt ganska många söker efter är lån med borgenär. Nu är det bara ett litet problem med att söka efter detta.

 
Budget med hjälp av Alltomlån.com
Fredag, 11 November 2011

Vi har i den nya privatekonomiavdelningen nu lagt upp en budgetkalkylator som du kan använda dig av. Vi tipsar även andra sätt att sätta ihop en budget.

 
Ibland är det inte lätt att räkna
Lördag, 05 November 2011

Det är inte bara vi privatpersoner som har det lite svårt med ekonomin ibland. Jag har snappat upp ett par nyheter de senaste dagarna som visar på lite svårighet med detta för både USA och Tyskland.

 
Allt om lån har bytt land
Torsdag, 03 November 2011

Tidigare har denna sajt legat på en server i USA. Detta gjorde vi i början då det fanns lite fördelar med just ett sådant upplägg. Nu har vi dock flyttat sidan till en server i Sverige.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL