Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Vad kostar det för bankerna att låna ut pengar?
Måndag, 23 Juli 2012

Ofta pratas det i media om att bankerna tjänar mycket pengar på att låna ut pengar i form av bolån. Detta då deras marginaler är för höga enligt många.

 
Aftonbladet gör totalt bort sig igen
Tisdag, 17 Juli 2012

Jag har en historia av att klaga på kvällstidningarna när de skriver artiklar som är allt annat än bra. Och nu har det definitivt hänt igen att Aftonbladet har gått ut med något stort som verkligen inte är detta. Rubriken som de hade på sin förstasida idag under några timmar var "Chockräntan som banken kräver".

 
Det har blivit vanligare med seniorlån
Tisdag, 19 Juni 2012

De äldre i landet har ofta stora förmögenheter i sina bostäder som inte används till något speciellt. Statistik säger att nästan var tredje person över 55 år äger sin bostad och inte har några lån.

 
Var kan vi söka mikrolån i framtiden?
Söndag, 10 Juni 2012

För några dagar sedan snackades det en del i media om att det gick att söka mikrolån hos vissa spelombud. Detta kritiserades ju självklart i media där man t ex pratade om att de som redan tidigare var spelberoende kunde få ännu större problem.

 
Långt ifrån alla jämför räntor på bolån
Söndag, 27 Maj 2012

Här på sajten talar vi ofta om att det är viktigt att jämföra räntorna på bolån innan man ansöker om ett lån. Dock är det verkligen långt ifrån alla som gör detta.

 
Billigare bolån? Börja då jobba på banken
Söndag, 13 Maj 2012

Har du stora bolån och önskar att räntan på dessa skulle gå ner? Isf kan det vara dags att sadla om och börja jobba hos en bank.

 
Kan jag bli miljonär med SMSlån?
Söndag, 06 Maj 2012

Detta är frågan som en person ställer på Flashback. I mina ögon är det en mycket intressant fråga att ställa och då inte med tanke på vad svaret är utan mer vad det leder fram till vidare.

 
Låna upp till 12 000 kr
Fredag, 20 April 2012

Såg precis att Ferratum numera erbjuder sina kunder att låna upp till 12 000 kr. Detta är iaf första långivaren som jag ser vilka lånar ut i form av mikrolån som går över 10 000 kr gränsen.

 
Ökning av bolånemarginalerna
Måndag, 16 April 2012

Det pratas ofta om det där med bolånemarginalerna som många tycker är alldeles för höga. De som tycker detta kommer definitivt inte bli besvikna då de får höra att marginalerna har dubblerats sedan 2006. Detta är iaf vad en analys som Citibank har gjort kommit fram till.

 
Skrämmande vad tidningarna skriver
Lördag, 24 Mars 2012

Det är i mina ögon skrämmande vad tidningar som Aftonbladet skriver för något skräp. Nu har de nämligen publicerat en artikel som talar om vilka stora marginaler som bankerna har när de lånar ut pengar.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL