Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Det är inte enkelt att undvika en finanskris
Onsdag, 19 September 2012

Jag läste ett intressant blogginlägg från Carolina Neurath som tog upp att en låg ränta kan leda till en finanskris.

 
Ibland blir man bara trött på media när det gäller mikrolån
Söndag, 16 September 2012

Jag vet att jag har varit inne på detta ämne tidigare vid ett flertal tillfällen men jag tycker det är skrämmande hur media skriver om mikrolån.

 
Dags att driva in gammal skuld
Tisdag, 11 September 2012

Säg att du driver ett land som har en otroligt dålig ekonomin. Vad kan du då göra för att få in lite mer pengar? Grekerna har nu iaf en bra idé.

 
Lägre reporänta nu igen
Lördag, 08 September 2012

Riksbanken har beslutat att sänka reporäntan ytterligare en gång och har nu lagt den på 1,25 %. Detta är en sänkning på 0,25 %.

 
Bolån utan säkerhet
Måndag, 03 September 2012

Vi som driver denna sajten följer ganska noga vad folk söker på när det gäller lån. Och ett intressant sökord som då dyker upp är bolån utan säkerhet. Nu ska sägas att det inte är speciellt många som söker på detta varje månad men iaf.

 
Vi har lagt in texter om ca 10 långivare till
Torsdag, 30 Augusti 2012

För ett litet tag sedan bytte vi system för vår presentation av räntor och andra kostnader från långivarna. Då la vi även till ett antal nya långivare. Exempelvis la vi då till alla de stora bankerna som tidigare av olika anledningar inte hade varit med.

 
Billigt SMSlån finns det?
Måndag, 27 Augusti 2012

Finns det egentligen något som man kan kalla för ett billigt SMSlån? Ska man tro media i detta land så är ett SMSlån per definition  förkastligt. Det verkar enligt dem alltid vara bättre med de mer klassiska  privatlånen. Dock är frågan inte alls så enkel utan det är mycket som påverkar  det hela och det ska jag titta lite närmare på här.

 
Nya långivare - VIPPI
Torsdag, 23 Augusti 2012

Tidigare har vi varit lite dåliga på att här skriva in när vi lagt in nya långivare på sajten. Vi har under den senaste tiden bytt system och därmed har det kommit in ganska många nya.

 
Pruta på bolån
Tisdag, 21 Augusti 2012

När man tittar runt och jämför de olika långivarnas räntor för bolån så ser man att de ofta är ganska lika. Därför kan man tro att det  inte spelar så stor roll hos vilken långivare som man väljer att låna pengarna.  Men det är inte så att räntan som står angiven på bankernas hemsidor eller  sajter som denna är den slutliga räntan. Vi och alla andra presenterar bara  långivarnas listräntor vilken det sedan går att förhandla ifrån.

 
Intressant vad dålig ekonomi länder kan ha
Onsdag, 15 Augusti 2012

Grekland har som vi alla vet en ekonomi som är rent usel och det är ju av denna anledning som de behöver hjälp. Men jag hade innan egentligen ingen koll på exakt hur illa de har behandlat sin ekonomi.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL