Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Fler än 500 000 har betalningsanmärkningar
Söndag, 21 April 2013

Att betalningsanmärkningar inte är speciellt ovanligt är inte någon nyhet men frågan är ifall så många har koll på statistiken. Faktum är nämligen att det finns över 500 000 svenskar som har betalningsanmärkningar.

 
Vi lånar inte lika mycket men vi lånar friskt
Lördag, 13 April 2013

Det finns som för det mesta annat en massa statistik när det gäller hur mycket pengar som vi svenskar lånar. Hur skuldsatta vi i snitt är har ökat under många år men positivt är iaf att takten har minskat under den senaste tiden.

 
Vad använder du som bokstöd?
Onsdag, 03 April 2013

Historier av denna typ dyker upp lite då och då. Och typen jag tänker på nu är personer som har ägt något i många år utan att veta vad det verkligen var. Här är det frågan om en skinkpress.

 
Skuld hos Kronofogden? Berth har nog större!!!
Söndag, 24 Mars 2013

Att ha skulder hos Kronofogden är inte på något vis bra. Ofta kan det handla om ganska små summor. Har för mig att i senaste avsnittet av Lyxfällan var det en av dem som fastnat där pga av en skuld på 55 kr. Men det finns även de som har betydligt större skulder.

 
Skatteverket hittar lite pengar
Torsdag, 14 Mars 2013

Skatteverket jobbar inte överraskande nog med att dra in pengar som folk är skyldiga dem. Att dra in pengarna från andra länder är inte alltid lika enkelt. Men förra året lyckades iaf verket dra in cirka 800 miljoner kronor som fanns utomlands.

 
Varför det är viktigt att betala tid
Söndag, 17 Februari 2013

Kronofogden släppte precis statistik över hur många ansökningar som kommit in till dem totalt under förra året. Totalt kom det in 2 % fler ansökningar under förra året jämfört med året innnan.

 
Ska man ge volymrabatt på bolån?
Söndag, 10 Februari 2013

Detta är en intressant fråga som de olika bankerna förhåller sig lite olika till. T ex så ger Skandiabanken en rabatt på 0,3 % för en person som lånar över 2 miljoner jämfört med någon som lånar under en miljon kronor.

 
Kronofogden har släppt statistik för mikrolån under 2012
Söndag, 03 Februari 2013

Kronofogden har nu släppt statistik angående hur många låntagare som har tagit mikrolån och fått problem att betala tillbaka dem under 2012.

 
Många hos Kronofogden pga studielån
Onsdag, 23 Januari 2013

Många av oss har studerat och därmed tagit studielån för att klara av detta ekonomiskt. Tyvärr är det många som hamnar hos Kronofogden pga dessa lån.

 
Otroligt dålig undersökning av Länsförsäkringar om priset på SMSlån
Måndag, 14 Januari 2013

I början av december gick Länsförsäkringar ut med resultatet av en undersökning som visade att tre av fyra svenskar inte vet hur stor den faktiska kostnaden för ett SMSlån är.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL