Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Hur amorterar våra riksbankschefer?
Söndag, 25 Augusti 2013

Att ha ett bolån är tämligen vanligt och detta gäller även för personerna i chefspositioner på Riksbanken. Hur de väljer att amortera på dessa kan vara lite intressant.

 
Vad händer när din bindningstid på bolånet tar slut?
Lördag, 17 Augusti 2013

Såg en intressant artikel för ett tag sedan som handlade om en person som inte sa till sin långivare att han ville ändra till rörligt ränta när bindningstiden gick ut.

 
Skapade sitt egna kreditkort
Söndag, 11 Augusti 2013

Erbjudanden om att skaffa ett nytt kreditkort är inte helt ovanligt att man får till sig via posten. Detta hände en ryss men han gjorde inte riktigt som vi andra o kastade brevet i papperskorgen.

 
Se upp när du är bortrest
Söndag, 04 Augusti 2013

För några dagar sedan kom det en nyhet om att en man blivit vräkt sedan han inte hade betalat in hela hyran under en period då han jobbat utomlands.

 
Spara pengar på rätt ställe
Lördag, 27 Juli 2013

Att det är bra att spara pengar är något de allra flesta håller med om. Sen hur man ska göra det på bästa sätt råder det dock större oenighet om. Vilket inte är konstigt då de flesta sparformer har olika fördelar. Men något som gäller för alla är att det gäller att maximera dem.

 
SBAB spår framtiden
Onsdag, 10 Juli 2013

Alla långivare som sysslar med bolån försöker självklart alltid att titta in i framtiden för att ligga rätt med sina räntor. SBAB släppte för ett par dagar sedan siffrorna för vad de tror ska hända den närmaste tiden.

 
Är dina sedlar på väg att bli värdelösa?
Lördag, 29 Juni 2013

För tillfället håller Riksbanken på med ett större projekt när det gäller att ändra om vilka sedlar och mynt vi använder. 2015 är när detta verkligen ska ta fart men redan håller vissa saker på att hända.

 
Politik påverkar vårt val av matbutik
Måndag, 17 Juni 2013

Såg idag en intressant undersökning där man kollat på dels vilka butiker vi handlar i ofta men även var vår politiska inriktning ligger.

 
Bo på rätt ställe om du vill spara pengar
Fredag, 14 Juni 2013

Jag har i denna blogg för längesen tagit upp skillnaderna i bostadspriser runt om i landet. Nu har Fastighetsbyrån gjort sin årliga undersökning igen för att ta redan på priserna på olika platser.

 
Spara 10 % och få en trevlig framtid
Lördag, 08 Juni 2013

Ofta kan det vara ganska svårt att få grepp om vad ett bra sparande kan ge i framtiden. Här kommer därför lite intressanta siffror som visar på hur mycket det faktiskt kan ge att investera pengar.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL