Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Kreditprövningen fungerar tydligen inte
Lördag, 01 Mars 2014

I torsdags var det första avsnittet av den nya säsongen av Lyxfällan. Ett program som jag brukar följa och skriver om här lite då och då. Ibland kan det finnas bra idéer att plocka upp och ibland blir man bara irriterad.

 
Varför man ska jämföra mikrolån / SMSlån
Söndag, 23 Februari 2014

Egentligen kan det låta ganska självklart att jämföra olika långivare innan man tar ett lån av något slag. Detta gäller om något lite extra för just mikrolån.

 
Dyrt att spela Super Bowl
Fredag, 07 Februari 2014

Super Bowl som var natten till måndags tittade jag med glädje på. Jag höll t o m på Seattle så det blev ju ett drömresultat där. Någon som hade det lite tungt var Peyton Manning som inte bara förlorare utan även fick betala en massa skatt.

 
Jag spår framtiden för utlåning av privatlån
Söndag, 02 Februari 2014

En intressant utveckling som man har kunnat se de senaste åren är att det har kommit in betydligt fler aktörer som jobbar med att förmedla privatlån. Vilket jag ser som något positivt och som kommer att fortsätta.

 
Lån är avancerat fast ofta inte alls
Fredag, 24 Januari 2014

Funderar man på att låna pengar för första gången kan det vara lite skrämmande då det faktiskt finns ganska mycket olika ord osv som är bra att veta vad de betyder.

 
Vi tar sikte på 2014
Tisdag, 14 Januari 2014

Då har vi nu kommit en bit in på 2014 och det är dags för oss att börja jobba med sidan igen efter lite semester vid jul.

 
Gäller att hålla koll på amorteringsplanen
Söndag, 08 December 2013

Om en skuld inte betalas är det vanliga att det går vidare till ett inkassobolag som driver in skulden. Där går det då att sätta ihop en återbetalningsplan. En plan som man verkligen ska kolla igenom.

 
Vi svenskar amorterar minst i Norden
Söndag, 01 December 2013

För tillfället ser det ut som att Finansinspektionen har skjutet upp idén om att införa amorteringskrav här i landet. Frågan är ifall detta verkligen är rätt med tanke på att vi amorterar minst i Norden.

 
Snart dags för julklappar
Söndag, 24 November 2013

Julen är enligt mig en av de trevligaste tiderna under året. För vad kan man annars tycka när det vankas god mat och julklappar. Det gäller dock att tänka till när man köper julklappar.

 
Avanza börjar med bolån
Lördag, 16 November 2013

Internetbanken Avanza har tagit ett beslut om att ge sig in på bolånemarknaden. Och de erbjuder ett lån som är lite annorlunda jämfört med de andra aktörerna.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL