Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Kort
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Kreditkort / Bankkort / Betalkort

Kreditkort / Jämför kreditkort

Letar du kreditkort?
Jämför kort hos oss!

Ifall du letar efter ett bra och prisvärt kreditkort kan du kolla på vår jämförelse där vi t ex visar räntor och avgifter för många olika kort.

Här på sidan skriver vi huvudsakligen om lån men vi tar även upp närliggande ämnen som kan påverka din privatekonomi på olika sätt. Att ha en avdelning om kreditkort känns ganska logiskt då det är något som är nära besläktat med lån.

Ett lån och en kredit är näst intill samma sak fast begreppen brukar användas i lite olika sammanhang. När det gäller kreditkort så kan det i princip vara likadant som ett lån förutom att det är en aningen annorlunda princip för att låna och återbetala pengarna.

Ett kreditkort eller betalkort är på många sätt likadana som ett lån. Det fungerar så att när man använder kreditkortet för att betala så använder man inte sina egna pengar. Du behöver inte betala förrän senare när du t ex får en faktura eller sätter in pengar. Ett bankkort är dock ett kort som är kopplat till ditt bankkonto och då använder du dina egna pengar direkt. Det är inget lån, men vi tar ändå upp bankkort eftersom det hade känt lite konstigt att utelämna dem.

Fördelarna med ett kreditkort är för det första att det är väldigt smidigt att låna pengar på detta vis. Du betalar med ditt kort och får direkt kredit på det belopp som du vill använda. Du behöver inte krångla med att ansöka om lån, vänta på att pengarna ska komma in osv. En andra fördel är att man ofta kan få räntefri kredit i en månad eller två, vilket gör att det blir ganska prisvärt för små belopp.

Titta runt och jämför innan du gör ditt val av kreditkort

Det är alltid smart att undersöka marknaden innan man gör sitt val. Att jämföra kreditkort kan vara viktigt eftersom det finns många olika kort och dessa har sina egna villkor, olika hög ränta och andra speciella fördelar och bonusar. Att bara ta första bästa kreditkort är alltså inte optimalt.

Passa på att jämföra olika kreditkort och se vilket kort som passar dig. Kolla upp hur länge krediten är räntefri, vad räntan är ifall du skulle vänta med betalningen, avgifter för uttag och liknande. Det är även bra att titta närmare på vilka bonusar de olika korten har. En del kan ge poäng på allt du handlar och andra ger andra typer av fördelar.

Vår avdelning om kreditkort och andra kort

Det du hittar i denna avdelning är informationsartiklar som rör olika typer av kort sen har vi även en jämförelse av kreditkort från ett antal utgivare. I vår jämförelse kan du se sådant som ränta, årsavgift, kreditgräns och hur många dagar räntefritt du kan få osv.Alltomlån hjälper dig att hitta ett Kreditkort

Du kan jämföra effektiv ränta på krediten och årsavgift för kortet och även se antal räntefria dagar för din kredit. Jämför kreditkort nedan eller kolla i vår stora jämförelse av kreditkort och betalkort.

Surfar du i mobilen? Vänd skärmen på sidan för att se fler kolumner m. info!
Kreditkort Årsavgift Eff. ränta Kreditgräns Räntefri
Swedbank - GuldSwedbank - Guld495 kr10.19 %100000 kr55 dagar
SwedbankSwedbank195 kr10.88 %60000 kr55 dagar
ICAICA324 kr11.24 %100000 kr60 dagar
SEBSEB195 kr11.32 %150000 kr60 dagar
Nordea - Guld MasterCardNordea - Guld MasterCard470 kr12.1 %100000 kr55 dagar
Handelsbanken - AllkortHandelsbanken - Allkort250 kr14.3 %100000 kr45 dagar
Nordea - CreditNordea - Credit160 kr15.52 %50000 kr55 dagar
MoreGolf - MasterCardMoreGolf - MasterCard295 kr16.04 %?55 dagar

Kolla in vår stora jämförelse av kreditkort

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.