Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

MyLoan

Rösta:
0
0

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 10000 - 500000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: 0 kr
  • Ränta: 2.95 - 35.7 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Insplanet är en känd sajt för många då de t ex jämför priser på försäkringar. Något som har sparat många besökare mycket pengar genom att de har kunnat göra ett bättre val. Samma tanke ligger bakom MyLoan som är ett företag som ägs av just Insplanet.

Därför jobbar MyLoan som en låneförmedlare. Detta innebär att du skickar in en ansökan om lån till MyLoan och de skickar då vidare denna ansökan till de långivare som de samarbetar med. Dessa kommer tillbaka med ett svar som säger vilka villkor de kan erbjuda. Du som kund kan då välja den långivare som du gillar bäst, vilket med stor sannolikhet är de som har lägst pris.

På detta vis behöver du bara skicka in en ansökan men få svar från flera långivare. Något som ger dig en större chans att få till en så låg ränta som möjligt. Ytterligare en fördel är att det också bara kommer att registreras en förfrågan hos UC. Något som gör att du inte löper risk att få för många förfrågningar där som annars kan vara ett problem när du ska låna pengar. Det kostar dig heller inget alls att använda denna tjänst.

Vad du kan ansöka om

Det lån som du kan skicka in en ansökan om är ett lån på 10 000 kr som lägst och där högst belopp ligger på 500 000 kr. Löptiden ligger på 2 - 15 år.

När du ansöker ska du säga vad du ska använda pengarna till. Exempel på deras alternativ är ifall du vill samla dyra lån till ett större billigare, tänker köpa en bil, planerar att utföra en renovering, ska göra en resa eller så kan du svara övrigt på denna fråga ifall du tänkt att använda pengarna till något helt annat.

Vad du väljer för något alternativ här kommer att ha en påverkan på hur ditt erbjudande kommer att se ut. Sen ska man självklart säga sanningen för planerna med pengarna.

Skickar du in din ansökan på en vardag kommer du vanligen att få ett svar med de olika erbjudanden inom 24 h.

Vem kan låna via MyLoan

För att ha en chans att bli godkänd vid en ansökan krävs det att du är minst 18 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar och har en fast inkomst som ligger på minst 10 000 kr per månad. En kreditprövning kommer att utföras och denna visar ifall din ekonomi är tillräckligt god för det tänkta lånet.

Om du vill går det att ha en medsökande. Något som normalt gör det enklare att bli accepterad vid en ansökan då två ekonomier oftast är starkare än bara en.

MyLoan erbjuder följande typer av tjänster:

  • Låneförmedling av privatlån från 10 000 kr upp till 500 000 kr.
  • Låneförmedling av billån.

Direktlänk till MyLoan

Ifall du tycker att MyLoankan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om lån via MyLoan

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 2.95 - 35.7 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst