Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Creditfinder

Rösta:
0
0

Ett smart sätt för dig som letar efter ett privatlån är att använda en låneförmedlare. Detta är något som Creditfinder har fasta på då de hakat på denna trend. De jobbar på samma vis som andra låneförmedlare vilket innebär att du skickar in en ansökan till dem som sedan de skickar vidare till de långivare som de samarbetar med.

Fördelen med detta är att du får svar från många långivare trots att du bara skickat in en ansökan. Det blir även bara en förfrågan registrerad på dig som ansöker hos UC vilket hade varit omöjligt om du hade ansökt hos alla långivare själv. Självklart kostar det dig inget extra alls att ansökan om ett lån via Creditfinder.

Privatlån

Det som Creditfinder hjälper till med är privatlån eller blancolån som de också heter. Du kan låna upp till 350 000 kr och löptiden ligger på maximalt 12 år. Då det är ett privatlån kan du använda pengarna till vad som helst, långivarna bryr sig bara om att du ska klara av kreditprövningen. Sen kan du även amortera extra när som helst utan att det kostar dig något extra.

Villkor för att få låna via Creditfinder

Egentligen är det inte Creditfinder själva som sätter villkoren utan det är de långivare som de samarbetar med. Det är dessa som ska godkänna en ansökan eller neka till den. Därför är det svårt att säga exakta villkor då de varierar beroende på vilken långivare det handlar om.

Det man dock kan säga rent generellt är att en låntagare måste vara myndig och ha en fast inkomst av något slag. Denna inkomst måste sedan vara tillräckligt stor för att klara av återbetalningarna på lånet. Har man sedan massor av lån eller annat negativt är risken stor att bli nekad för lån oavsett om du klarar grundkraven.

Det finns faktiskt möjlighet att få låna pengar om du som ansöker har betalningsanmärkningar. Många av långivarna de samarbetar med godkänner inte sådana ansökningar men det finns ett par som gör det. Viktigt är då att ekonomin i övrigt är i god ordning vilket t ex innebär att alla skulder hos Kronofogden ska vara betalda.

Creditfinder förmedlar följande typer av lån:

  • Privatlån från 5 000 kr upp till 350 000 kr.

Direktlänk till Creditfinder

Ifall du tycker att Creditfinder kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för privatlån via - Creditfinder

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.